ANWR GROUP eG är en förening bestående av självständiga handlare från sko-, sport- och väskbranschen. Vi finns representerade i 18 länder i Europa och består av drygt 5 000 företag med ca 10 000 butiker. Ifjol hade ANWR GROUP ca 17,8 miljarder euro i faktureringsvolym.

I vår nordiska verksamhet så fokuserar vi främst på skor och har kontor i Stockholm Shoe House, Nacka Strand. Som medlem i ANWR fortsätter du vara egenföretagare och bestämmer själv över ditt företag, inga måsten finns och du har en stor organisation i ryggen. Som medlem bestämmer du själv hur du driver din butik och vilka skor du vill sälja. Till din hjälp har du Europas största inköpsorganisation för skor som ger dig många stordriftsfördelar.

Bra skor på enkelt sätt

Du får tillgång till populära varumärken och egna kollektioner, alltid till ett bra pris. Enkla inköp genom våra egna inköpsdagar 2 gånger om året.

Enkelt, tryggt och många kolleger

Egna kollektioner beställs enkelt online, vilket minimerar din administration betydligt. Tillgång till gemensam artikeldata (PRICAT) och E-handel där vi centralt gör jobbet så att du kan fokusera på den egna butiken. Föreningens egen bank som garanterar betalning till leverantör borgar för en stabil och trygg framtid. Inspiration och informationsutbyte med alla dina kolleger i Sverige ger dej så mycket mera än om du står ensam.

Bättre affärer

ANWR är i grund och botten en intresseförening där medlemmarna får ta del av det anpassade serviceutbud vi erbjuder. Medlemsskapet är avgiftsfritt, istället får du en årlig bonus samt återbäring på din affärsandel i föreningen. Kort sagt finns det ingen orsak att inte vara medlem.