Topshoes.se

Våra medlemmars gemensamma e-handel. Alla produkter som säljs levereras från butikernas lager. Vi på ANWR sköter om allting från start till mål, förutom att skicka skorna som görs av varje enskild butik. Vi har ett mycket brett urval av kvalitetsskor till bra priser eftersom det är samma som alla våra butiker har. Nu har ni chansen att sälja på nätet till nästan inget extra arbete alls.

Egen plattform

Topshoes.se är baserat på en egen plattform som är optimerad för att fungera väl med det gemensamma butiksdatasystemet från Flexicon. Den egna plattformen är framtagen för att utgöra bas för många andra funktioner än e-handel.

Ta ett steg in i framtiden!

Topshoes IT-plattformen möjliggör bland annat:

1. Sälja hela topshoes.se sortiment på skärm i butik. Ni blir den största butiken på orten över en natt. Kunden köper skorna av er och inte topshoes.

2. Köpa/sälja produkter av/till kolleger direkt i kassan, nu finns det alltid storlekar att tillgå!

3. Dropshipping, direkt från leverantör till kund. Ni kan sälja ett par skor som finns i leverantörens lager och som blir skickade direkt till kund om så önskas.

4. Automatisk påfyllnad, kanske en hylla av NOS artiklar från en leverantör, minimalt med lager hos er, vartefter det säljs så fylls lagret på automatiskt på.