Vår bank är din bank och omsätter över 180 miljarder kronor

Fördelarna med en egen bank är många. Till exempel är det mycket säkrare för dig som medlem, då banken garanterar betalningen av dina fakturor till leverantör. Dessutom slipper du en stor del av den ekonomiska administrationen. DZB BANK som är ANWR:s egen bank, är specialiserad på detaljhandelns aktörer; leverantörer och detaljhandelsföretag.

Tryggare för dig med DZB:s avräkningssystem

DZB BANK sköter alla betalningar till leverantörerna, du betalar sedan DZB Bank på överenskommen betalningstid. Mindre administration för dig, vilket gör att du kan koncentrera dig på det viktiga; att driva butik och sälja skor.

Smidigare inköp

Eftersom DZB garanterar betalning till avtalsleverantörer så har du tillgång till över tusen leverantörer runtom Europa. Du kanske vill göra affär direkt på en mässa utomlands? Inga problem, tack vare garanterad betalning kan du som medlem lägga en order när och var som helst hos någon av våra leverantörer.

Trygg finansiering

Medlemmarna i ANWR har möjlighet att betala i olika konditioner. Målet är att det skall vara så smidigt som möjligt för våra medlemmar. Möjlighet till extra lång betalningstid vid behov, upp till 120 dagar extra. Krediteringar är heller inte ett problem, hos oss behövs inte en faktura från samma leverantör utan krediteringen dras från det belopp som skall betalas.

Mindre administration

Med DZB Bank får ditt företag samlingsfakturor som du betalar i 10-dagarsintervaller, vilket ger dig bättre överblick över dina betalningar. I och med att banken har betalningsansvaret gentemot leverantören, kan du komma överens med banken om ett betalningsupplägg som passar ditt företag bäst. Och det utan extra kostnad!

https://dzb-bank.de/en/